Android / iOS / Windows / iný

android
7
58%
ios
4
33%
windows
1
8%
iny
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 12
brian
Administrátor
Dátum registrácie: 10. Apríla 2018, 15:22

Príspevok od užívateľa brian » 20. Marca 2019, 11:55

Ahojte, aký máte operačný systém v mobile?
Sadd
Dátum registrácie: 10. Februára 2019, 21:54

Re: Android / iOS / Windows / iný

Príspevok od užívateľa Sadd » 20. Marca 2019, 12:09

Android
Užívateľov profilový obrázok
mito
Dátum registrácie: 11. Februára 2019, 07:07

Príspevok od užívateľa mito » 20. Marca 2019, 17:33

Mam iPhone takze iOs.
DanTe
Dátum registrácie: 11. Februára 2019, 16:01

Príspevok od užívateľa DanTe » 20. Marca 2019, 22:17

Android.. Mal som volakedy windows phone 8.0, miloval som teb koncept... Velka skoda..

Nemam problen ani s droidom.. Ale iOS je mi proti srdcu, manzelka ma sluzobny iphone, v rodine nastavujem telefony a tablety ja, furt len nervy chytim, vyslovene mi je fyzicky zle ked musim ovladat iphone😁
Uhlik
Dátum registrácie: 10. Februára 2019, 23:01

Príspevok od užívateľa Uhlik » 21. Marca 2019, 00:00

Tiez mi moc nesedi iOS, ale tak zrejme to bude len zvyk...

Mne sa pacil Symbian (jeho posledna verzia), ale nemam problem ani s Androidom.

WP bol fajn, ale nemal skoro ziadne appky, takze to bolo bez sance.
Dimitar
Dátum registrácie: 11. Februára 2019, 14:36

Príspevok od užívateľa Dimitar » 21. Marca 2019, 06:50

DanTe napísal:
20. Marca 2019, 22:17
Android.. Mal som volakedy windows phone 8.0, miloval som teb koncept... Velka skoda..
Tiez som bol istu dobu zastancom Windowsu a WM 8.0 bol vazne dobry koncept. Skoda, ze sa im to nepodarilo dotiahnut, pretoze v pripade uspesneho prepojenia WM telefonov s pocitacmi s OS Windows, podobne ako to ma iOS, by to bol podla mna fakt uspech. Velka skoda. IOS mi pride prilis drahy na to, co to dokaze, preto som v sucasnosti donuteny pouzivat Android. Nieje to zle, ale po case to vzdy zacne sekat, zamrzat a pracovat pomaly... :evil: A pomaly telefon je fakt velke trapenie...
DanTe
Dátum registrácie: 11. Februára 2019, 16:01

Príspevok od užívateľa DanTe » 21. Marca 2019, 09:26

Dimitar napísal:
21. Marca 2019, 06:50
DanTe napísal:
20. Marca 2019, 22:17
Tiez som bol istu dobu zastancom Windowsu a WM 8.0 bol vazne dobry koncept. Skoda, ze sa im to nepodarilo dotiahnut, pretoze v pripade uspesneho prepojenia WM telefonov s pocitacmi s OS Windows, podobne ako to ma iOS, by to bol podla mna fakt uspech. Velka skoda. IOS mi pride prilis drahy na to, co to dokaze, preto som v sucasnosti donuteny pouzivat Android. Nieje to zle, ale po case to vzdy zacne sekat, zamrzat a pracovat pomaly... :evil: A pomaly telefon je fakt velke trapenie...
mam Honor 9 už rok 16 mesiacov a zatial toto nezazivam nastastie...je ale fakt, ze som uz (asi) dospel a neinstalujem si hry a kazdu somarinu co je prave popularna na store...vlastne, už som nenaištaloval strasne dlho nic a mam len to co naozaj využivam ( Spotify, netflix, waze, stocard, poznamky, nejaké programy na upravu fotiek, par hier, atd... )...

Žiadne kraviny nainstalovane nemam a zatial ide stale svizne ako na zaciatku..
Uhlik

Príspevok od užívateľa Uhlik » 21. Marca 2019, 11:06

Ja som nespozoroval s Androidom nejake zasadne problemy, mal som asi 3 roky LG G3, alebo 4? A dalo sa to stale pouzivat.

Otazka je, co tie stredne modely, alebo lowendy, tam to mozno problem je.

Iphony sa podla mna dost kazia a strajkuju, v mojom okolí je ich celkom dost mrznucich... Ale zase su to zeny, aktualizacie asi neriesia, takze to moze byt aj tym.

Trosku OT: ma niekto mobil so zahnutym displejom, kde by prisiel na nejaku vyhodu tohto riesenia? Ja vidim len nevyhody - Je to dost otravne, ked displej reaguje na dotyk na tej zaoblenej casti a cele sa to potom az do prechytenia neda ovladat.
schelmy
Dátum registrácie: 11. Februára 2019, 11:13

Príspevok od užívateľa schelmy » 21. Marca 2019, 12:27

žena mala dakedy dávno HTC android, v tom čase strašne pomalé, ja som mal iphone tak som porovnával. vtedy som bol názoru, android nikdy v živote.
potom sme používali iphony, ale odkedy už nevedia, čo si za to pýtať, tak som prešiel na galaxy S8. bál som sa toho, lebo skúsenosť s androidom bola zlá, no neviem si vynachváliť toto rozhodnutie.
všetko si vie človek prispôsobiť podľa seba, užívateľské rozhranie som si spravil podobné ako som bol zvyknutý u iphonoch. ten Samsung mám rok a pol a šlape jak hodinky, hádam ani raz nesekol.
v domácnosti máme ešte LG G6 a takisto bez akýchkoľvek problémov.

k tomu zaoblenému displeju, je to zbytočnosť, čisto dizajnová vec. neprekáža to, ale nevidím v tom ani žiadnu výhodu.
Uhlik

Príspevok od užívateľa Uhlik » 21. Marca 2019, 14:33

Ja mam Galaxy S9 a mne to teda vadi. Pouzivas kryt na mobil?
Napísať odpoveď