A este lepsie su audioknihyChep napísal: ↑6. Apríla 2019, 21:47Takto, ja precitam 25-30 knih rocne. To proste nemam kde skladovat. Navyse sa s tym vyborne cestuje![]()
Myslel som si ze to proste nedam, ze knihy len papier a tak. Ano, niektore kupujem papierove, ktore nie su v digi podobe alebo autorov co.proste chcem original knihu. Ale inak som odkazany na digitalnu podobu a velmi som si zvykol. Mozem citat aj v posteli pri zhasnutom svetle...ma to vela pozitiv. Nema to tu vonu ale ja som prakticky clovek
Android / iOS / Windows / iný
Re: Android / iOS / Windows / iný
audioknihy zvycajne na zaspavanie. biografie ktore nemam nervy citat (napr. Zlatan, Leonardo da Vinci, Steve Jobs a pod), resp. stare dobrodruzne alebo detektivne knizky (Jules Verne, Sherlock Holmes...taka nostalgia)Ja napísal: ↑7. Apríla 2019, 07:18A este lepsie su audioknihyChep napísal: ↑6. Apríla 2019, 21:47Takto, ja precitam 25-30 knih rocne. To proste nemam kde skladovat. Navyse sa s tym vyborne cestuje![]()
Myslel som si ze to proste nedam, ze knihy len papier a tak. Ano, niektore kupujem papierove, ktore nie su v digi podobe alebo autorov co.proste chcem original knihu. Ale inak som odkazany na digitalnu podobu a velmi som si zvykol. Mozem citat aj v posteli pri zhasnutom svetle...ma to vela pozitiv. Nema to tu vonu ale ja som prakticky clovek
Jobs je veľmi dobre napísaný. Práve počúvam. Teda ak hovoríme o Isacsonovi. Géniom môžeš byt jedine, keď si sibnuty.